3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Arabella
Arabella
Arabella
Arabella
Arabella

Arabella

  • Gran Teatre del Liceu - Barcelona
116€
75€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'òpera Arabella de Richard Strauss feia vint-i-cinc anys que no es representava al Liceu. De fet, només s'ha representat 11 cops en tota la història del Teatre. Ambientada en la societat vienesa, de mitjans del segle XIX, l'obra relata la història d'una dona forta i somniadora, que espera trobar l'home de la seva vida, però es veu pressionada pels seus pares ¿completament arruïnats- perquè aconsegueixi un marit ric.

Christoph Loy, el director d'escena, potencia amb la seva particular visió actoral i satírica, la hipocresia i interessos de la societat aristocràtica de finals del segle XIX, amb el rerefons històric de la descomposició de l'Imperi.

L'òpera té un significat especial pel Liceu; Arabella va ser el títol amb el que debutà al Teatre la soprano Montserrat Caballé, l'any 1962, amb un notable èxit de públic.

Arabella, comèdia lírica en tres actes que es va estrenar a Dresden el 1933, és fruït de la darrera col·laboració entre Strauss i l'escriptor i llibretista Hugo von Hofmannsthal, que moriria poc després. Junts van estrenar un total de sis òperes, entre les que figuren algunes de les més belles peces del repertori straussià com Elektra, Der Rosenkavalier i Die Frau ohne Schatten.

El Liceu acollirà aquesta òpera en cinc funcions el mes de novembre amb una producció de l'Òpera de Frankfurt caracteritzada per un minimalisme escènic excepcional i que requereix d'una precisió tècnica molt acurada i una coordinació perfecte entre artistes i tècnics.

Christof Loy i Ralf Weifert, el director musical ¿ que a darrera hora ha substituït al mestre Ros-Marbà per malaltia-, dirigiran un equip compacte de cantants, liderat per la protagonista Anne Schwanewilms, la soprano straussiana del moment, que ja en el seu debut va causar sensació convertint-se en el centre emocional de l'espectacle. Ofèlia Sala, James Rutherford i Will Hartman assumiran els papers del altres protagonistes principals. El director del Cor serà Peter Burian, titular del Liceu, nascut a Viena i profund coneixedor del repertori d'Strauss.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Òpera

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08002 - Barcelona

Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
De dilluns a divendres, de 14 a 20.30 h. i 1 h. abans de començar l¿espectacle

Promoció vàlida per les localitats de:
ZONA 3
Preu general: 116€
Preu TR3SC: 75€

Despeses de gestió no inclosos

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX