3/5
Sense recomanacions Interessa a  
L'hort de les oliveres

L'hort de les oliveres

  • Teatre Nacional de Catalunya - Barcelona
28€
25€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

«Imaginin una gran casa pairal als afores de Riudejoncs de les Arenes. Al costat de la casa, construïda dalt d'un turonet, més enllà del jardí, ara tot florit de lilàs, comença el conegut com a l'Hort de les Oliveres. Són dotze hectàrees plantades d'oliveres, que baixen suaument. La casa i l'Hort de les Oliveres són enmig d'una gran finca, amb bosc, conreus i erms. Al fons, lluny, es veu el mar. És Dijous Sant. La tarda cau lenta i perfumada. El vespre arriba.»

En aquest context ¿amenaçat per màquines excavadores, inversions immobiliàries estrangeres i tropells de turistes opulents desitjosos d'instal·lar-hi segones i terceres residències¿ el disgregat nucli familiar dels Bofill es retroba com sempre durant les dates assenyalades, ara marcat per la recent mort del pare i encara trastocat pel seu llegat. A pesar que els membres de la família ja no viuen entre aquelles parets, no els resultarà fàcil posar-se d'acord sobre la decisió que cal prendre en relació amb el patrimoni heretat, si és millor vendre-se'l o preservar-lo, i sobretot a quin preu ¿amb quin cost¿ estan disposats a desprendre's dels signes centrals de la seva identitat.

L'Hort de les Oliveres deixa sentir el perfum de tres textos fundacionals de la cultura occidental ¿Hamlet, L'hort dels cirerers i la litúrgia de Dijous Sant¿ per acostar-se amb molts interrogants i poques respostes al progressiu desarrelament d'un poble costaner banyat per la mar Mediterrània.

FITXA TÈCNICA

AutoriaNarcís Comadira
DireccióXavier Albertí
Direcció d'escenaXavier Albertí
Intèrprets:Mercè Aránega, Carles Canut, Antoni Comas, Rubèn de Eguía, Ricard Farré, Oriol Genís, Robert Gonzalez, Marta Ossó, Mont Plans i Aina Sánchez

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del recinte

ADREÇA

Plaça de les Arts, 1
08013 - Barcelona

Teatre Nacional de Catalunya
Plaça de les Arts, 1, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Horari Taquilles:
De dimarts a dissabte, de 15 a 21 h. Diumenges, de 15 a 18 h. La venda anticipada es farà fins a una hora abans de començar la representació. Els dies de preu reduït no s'aplica el descompte

Punts de Venda:
Compra les teves entrades a través del web del recinte

Edat recomanada: a partir de 16 anys

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX