3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Cicle de lectures - Festival Shakespeare

Cicle de lectures - Festival Shakespeare

  • Biblioteca de Catalunya - Barcelona
10€
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Espectacles amb promoció 30% de dte:

LA CAÇA DE L'HOME, D'ALBERT BALASCH
ENTRADES
AQUÍ 
Amb: Mario Gas
Dilluns 27 d'octubre a les 21.00h 
Aquesta és la trista història d'un home. L'home estava obsessionat amb el llenguatge, però ell no ho sabia. Fins avui, havia estat una persona afable i havia tingut una vida tranquil·la. Ara, ja vell, deixaria de treballar i es dedicaria a no fer res en particular. Tornaria per últim...a vegades amb les mans a la butxaca cap a casa, on l'esperarien els seus fills, les seves petites coses i la casa per recollir-lo. Però tornaria amb l'estranya convicció d'haver de fer encara alguna cosa perquè la seva vellesa conclogués amb dignitat. I això és el que va fer. Una lectura particular d'El Rei Lear. Albert Balasch: (Barcelona, 1971) ha publicat una novel.la A fora; quatre llibres de versos: Què ha estat això (premi Recull); Decaure; Les execucions; La caça de l'home (premi Gabriel Ferrater) i el cedé Hans Laguna i Albert Balasch fan dissabte. Ara enllesteix el Quadern del frau.

EL GOS GEOMÈTRIC, D'AGUSTÍ BARTRA
ENTRADES
AQUÍ
Amb: Xavier Albertí
Divendres 24 d'octubre a les 18.30h
Un monòleg en boca de Caliban, el personatge primitiu, o primigeni, de La tempesta de Shakespeare. En aquest personatge Bartra hi veu ¿la consciència aclaparadora de la fatalitat tràgica, que endura però que no accepta, de l'ésser i el temps". Bartra afirma que El gos geomètric és el símbol del mal abstracte, sense consciència. Agustí Bartra: (Barcelona, 1908 - Terrassa, 1982). Poeta, novel·lista, traductor i dramaturg. Va ser un dels escriptors que es va haver d'exiliar a causa de la guerra civil espanyola. D'entre les seves obres destaca la novel·la Crist de 200.000 braços (1968) i Ecce homo (1968).

BIRNAM, DE VÍCTOR SUNYOL 
ENTRADES
AQUÍ
Amb: Lluís Soler
Diumenge 26 d'octubre a les 20.00h
ESPECTACLE EN CATALÀ
Un actor, ja gran, és al camerino preparant-se per representar el rei Duncan a Macbeth. L'assalten dubtes sobre el valor de la paraula i la naturalesa del llenguatge, sobre el teatre, sobre el seu present com a actor i el seu passat, sobre la vellesa, ... Tot el seu món entra en crisi. Aquestes disquisicions van creant un soliloqui teixit amb referències i comentaris a Shakespeare i a les seves obres així com a alguns altres dels ¿seus" dramaturgs i escriptors (Beckett, Sara Kane, Borchert, Tarkovski...). Víctor Sunyol: (Vic, 1955) La seva escriptura poètica es caracteritza fonamentalment per trobar-se als límits del llenguatge, a la contínua recerca d'una possibilitat de ¿dir". Les seves darreres publicacions de poesia són: Stabat (2003), com si girona (2005), des d'ara (2005), NO ON (rèquiem) (2008), Quest (2013) i de ser només (2014).
*Després de l'espectacle hi haurà una xerrada amb Lluís Soler i Víctor Sunyol. Organitzat per #AsSocPerla

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Festival

ADREÇA

c/ Hospital, 56
08001 - Barcelona

Biblioteca de Catalunya
c/ Hospital, 56, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Espectacles amb promoció 30% de dte:
La caça de l'home: ENTRADES AQUÍ

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX