3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Al galop
Al galop
Al galop
Al galop

Al galop

  • Teatre Akadèmia - Barcelona
18-22€
13-16€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Al Galop és una obra de teatre basada en la vida de Diana Vreeland, editora de les publicacions Harper's Bazaar i Vogue. El text, en format de monòleg, és el retrat de Vreeland en un punt d'inflexió de la seva vida, quan retorna a Nova York després de quatre mesos de viatge per Europa.

Al Galop és una brillant i corrosiva obra escrita per Mark Hampton i Mary Louise Wilson sobre la vida la famosa, excèntrica i poderosa periodista de moda que, des de la meitat dels anys trenta va estar al centre de la vida novaiorquesa i internacional.

Com a editora de Harper's Bazaar i Vogue, i com a membre de la International Cafe Society, Diana Vreeland va formar part i va documentar l'extraordinària societat i esdeveniments de la seva època. Al Galop és un retrat d'aquesta singular dona en forma de monòleg, que ens situa a l'agost de 1971 a l'apartament de Vreeland a Park Avenue. Ella acaba d'arribar d'un viatge per Europa, que inicia després de ser acomiadada de Vogue. Decideix organitzar un sopar improvisat desitjant que un dels convidats la financi per a començar una nova revista pròpia. Els seus amics, en canvi, volen que accepti la feina al conegut Museu d'Art Metropolitan. En el seu estil distintiu, un cop decideix quina direcció seguirà la seva vida, ella l'endega ¿al galop".

FITXA TÈCNICA

AutoriaMark Hampton i Mary Louise Wilson
DireccióGuido Torlonia
Durada1hora i 30min
Intèrprets:Carme Elias

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

c/ Buenos Aires, 49
08036 - Barcelona

Teatre Akadèmia
c/ Buenos Aires, 49, 08036 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Altres promocions per la resta de dies: 25% de dte (compra AQUÍ)

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX