3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
El zoo de vidre
El zoo de vidre

El zoo de vidre

  • Teatre Principal de Sabadell - Sabadell
10€-24€
8€-19,2€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una reconeguda obra mestra amb multitud de premis i que significa el primer èxit teatral del dramaturg nord-americà Tennessee Williams, guanyador de dos premis Pulitzer

És una de les seves obres més autobiogràfiques. L'argument tracta al voltant de l'abisme existent entre el món que es vol veure i la realitat, mitjançant el retrat d'una família del sud dels Estats Units en el 1930 capitanejada pels desitjos de la mare, controladora i frustrada per l'abandonament del marit. 

Arriba la versió catalana d'aquest clàssic del teatre nord-americà, a partir de la traducció d'Emili Teixidor, amb Josep Maria Pou  a la direcció i que compta d'un repartiment format per Míriam Iscla, Dafnis Balduz, Meritxell Calvo i Peter Vives.

Tots ells treballen sota les ordres del director català per primera vegada. Míriam Iscla i Meritxell Calvo tornen a trepitjar l'escenari del teatre on han treballat recentment amb Barcelona i Venus in Fur, respectivament. El zoo de vidre (The Glass Menagerie), de Tennessee Williams, fou escrita el 1944 i estrenada a Broadway el 1945. Va significar l'inici de la carrera d'un dels més grans autors del teatre contemporani.

Es va portar també a la gran pantalla en diferents ocasions, amb grans actrius com Katherine Hepburn i Joanne Woodward en el paper d'Amanda, la mare controladora i tanmateix tendra, que busca desesperadament un futur millor per als seus dos fills, durant els desoladors anys de la Gran Depressió nord-americana dels anys trenta.

Sobre els escenaris, grans dames del teatre internacional han interpretat aquest personatge: Jessica Tandy, Julie Harris, Jessica Lange, Norma Aleandro o Margarida Xirgu, entre altres.

En definitiva, es tracta d'un dels clàssics més importants i representats contínuament arreu del món, aquesta darrere temporada, per exemple, ha significat un gran èxit a Broadway reconegut per crítica i públic.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Drama

ADREÇA

C/ Sant Pau 6
08201 - Sabadell

Teatre Principal de Sabadell
C/ Sant Pau 6, 08201 Sabadell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX