3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tripula

Tripula

  • Teatre Auditori de Granollers - Granollers
12€
10,20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

T'imagines un espectacle dins d'un globus aerostàtic? Els Farrés Brothers conviden a tota la família a fer un viatge en globus pels racons més inexplorats de la imaginació. El destí no importa, el viatge és la part important.

En aquest espectacle els Farrés Brothers es posen a la pell dels germans Fabrice i Philippe Montgolfier, descendents directes dels inventors del globus aerostàtic original. La funció transcorre precisament dins d'un  globus en desús, que els artistes converteixen en una nau molt particular: el globus estàtic. Un globus que, sense moure's del lloc, és capaç de viatjar gràcies al millor combustible del món: la fantasia!

Un divertit viatge imaginari cap al desconegut. Les brúixoles no serviran però entre tots arribarem al `Pol Oposat', el lloc on diuen que hi ha l'espècie animal desconeguda que hem d'indentificar. No et perdis aquest singular i divertit espectacle inspirat en l'univers visual i imaginari de Verne, les aventures de l'explorador Roal Amundsen i Life Aquatic, aquella delirant pel·lícula de Wes Anderson.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Koobin

ADREÇA

C. Torras i Bages, 50
08401 - Granollers

Teatre Auditori de Granollers
C. Torras i Bages, 50, 08401 Granollers

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Koobin

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX