3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Els tres porquets

Els tres porquets

  • Teatre Victòria - Barcelona
12€
7€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El musical infantil "Els 3 porquets - Uneix-te a l'aventura", dirigit per Albert Gorina i Magda Palau, a partir d'un guió escrit pel mateix Albert Gorina i Albert Manso i Joan Olivella, és una producció del Grup de teatre Sant Vicenç en col·laboració amb l'Escola de ball Ritme. És el fruit d'una relectura del conte tradicional amb els ulls d'uns joves del segle XXI, una versió moderna, fresca i innovadora del conte de Joseph Jacobs i Andrew Lang, portat al cinema per Walt Disney fa vuitanta anys.

Roc, Lluc i Pau, els tres porquets, només pensen en jugar, i un Llop que s'emmascara sota la imatge de dolent amb una gran feblesa interior, acompanyat pel seu germà petit, en Llopet, protagonitzen la història, en un bosc on els animals del bosc els acompanyen, ajuden i guien. Les músiques són de Marc Pérez i les lletres de les 17 cançons de l'espectacle, d'un grup de nois i noies, format per Jordi Barniol, Albert Gorina, Laia Jerez, Alba López, Clàudia Paez, Marc Viada i Mireia Vilardell, tots ells del Centre Sant Vicenç.

Les coreografies han estat ideades per Cristina Allande i Mònica López, de l'Escola Ritme, de Sabadell; el vestuari i el maquillatge han estat pensats per Carmina Camps i l'escenografia ha estat dissenyada per Albert Gorina i Josep Ubia.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ENTRADES

Reserva + Taquilles

ADREÇA

Av. Paral.lel, 67
08004 - Barcelona

Teatre Victòria
Av. Paral.lel, 67, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punts de Venda: Reserva + Taquilles

Reserva les teves entrades a través del web i paga a taquilles
Despeses de gestió: 1,6€ Màxim 4 entrades per soci

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX