3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
#butaca3C - Grup de debat sobre teatre
#butaca3C - Grup de debat sobre teatre
#butaca3C - Grup de debat sobre teatre
#butaca3C - Grup de debat sobre teatre

#butaca3C - Grup de debat sobre teatre

  • Teatre Goya - Barcelona
exclusiu
4€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Des del Club TR3SC volem donar-te les claus per què puguis aprofundir i conèixer tots els detalls de les principals obres de la cartellera de Barcelona. Per això hem creat un grup de tertúlia teatral, el #Butaca3C, en col·laboració amb l'associació de periodistes i crítics teatral Recomana, que engloba crítics dels principals diaris de Catalunya.

Els especialistes en teatre seran els que desvetllaran les claus per analitzar i entendre els espectacles programats a la cartellera.  

Com funciona?
Aquesta primera edició comptarà amb cinc sessions magistrals d'una hora de durada. El punt de trobada serà el foyer del Teatre Goya Codorníu, a les 19h.  Després de cada sessió, els assistents tindran una setmana per poder anar a veure els espectacles comentats. El preu de les entrades va a càrrec dels participants de les tertúlies. 

El programa:
Les sessions englobaran el darrer trimestre de la temporada i faran un repàs de les obres dels principals teatres, juntament amb la de les sales de mitjà i petit format:

02/05 - presentació de l'activitat i comentari de "Barcelona", amb Teresa Farré

16/05 - comentari de "Litoral", amb Joaquim Armengol i Joaquim Noguero

23/05 - comentari de "Bona Gent", amb Jordi Bordes i Àlex Casanovas

30/05 - comentari de "La meva Ismènia", amb Ramón Oliver

13/06- comentari d'un espectacle del GREC, amb Marta Porter

27/06 - comentari de "28 i mig", amb José Carlos Sorribes

 

Totes les sessions es faran al foyer del Teatre Goya Codorníu i estaran moderades per un periodista especialitzat en teatre, els ponents encara estan pendents de confirmar. Tots els assistents estaran convidats a una copa de cava Codorníu.


El currículum dels ponents:

Teresa Ferré: Comença a escriure sobre teatre l'any 2000 fent entrevistes i reportatges per a la revista d'arts escèniques Artez fins al 2006. Entre el 2003 i el 2005 col·labora amb la revista teatral.net i a partir del 2006 fins al 2009 fa crítica teatral al diari El Punt. Ha treballat en diferents departaments de premsa de l'àmbit de les arts escèniques: Fira de Teatre de Tàrrega (1997-2001), Sitges Teatre Internacional-Creació Contemporània (2001-2004), La Mostra d'Igualada (2012-2013). Ha fet la documentació d'Homenatge a Catalunya de George Orwell, dirigit per Josep Galindo i amb dramatúrgia de Pablo Ley l'any 2004. Actualment, coordina el blog de crítica teatral: http://notesescena.wordpress.com Fa 15 anys que és professora associada, tant a la UAB i a la URV.

Joaquim Armengol: Col·laborador de diversos mitjans com El Punt/AvuiPresència des del 2006-2012. Revista de Catalunya des del 2012. Time Out 2010-2011. És crític literari de l'ARA des del 2011, membre del Jurat del premis FAD. Crític teatral al Núvol. Editor i director de la revista El Procés. Assessor teatral de la Fira de la Mediterrània Agitador cultural. Professor de filosofia a l'Institut Eugeni d'Ors de l'Hospitalet.

Ramon Oliver: Crític i redactor dels articles i la cartellera de la secció de teatre de la revista ¿Què Fem?" , suplement d'oci de La Vanguardia, des de l'any 1997 fins l'actualitat. Redactor dels reportatges de portada i entrevistes dedicats al món escènic que es publiquen a la revista. Responsable des de l'any 2005 de la secció de crítica teatral Teló Esquinçat que es publica a la revista digital Teatral.net. Col.laborador habitual als programes informatius que publica el Gran Teatre del Liceu, com autor d'articles monogràfics dedicats a òperes incloses a la programació del teatre. Coautor del llibre divulgatiu Liceu Òpera Barcelona publicat per Ara llibres (2009). Crític i redactor dels articles i entrevistes de la secció de teatre de la revista d'oci ¿BarSALona" des de l'any 1994 fins la seva desaparició l'any 1998.

José Carlos Sorribes: Després de dues dècades dins de la redacció d'El Periódico de Catalunya, fa set anys va accedir als suplements culturals Divendres i Exit. Actualment, està integrat a a la secció d'Icult del mateix diari on informa de teatre i també fa crònica teatral.

Joaquim Noguero: és professor de Periodisme Cultural a la facultat Blanquerna de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Ramon Llull des de 1999 i crític de dansa a La Vanguardia. Crític teatral i de dansa al diari Avui entre el 1995 i el 2002 i de teatre al Regió7 (1991-1997), ha escrit de teatre a revistes especialitzades i fet de professor a l'Institut del Teatre.

Marta Porter: Crítica de dansa a diferents mitjans escrits: Diari AVUI (durant 20 anys), Revista Hamlet, Revista En Moviment. Actualment és periodista free-lance i col·labora habitualment al diari ARA i a les revistes Time Out, Revista Musical Catalana, Ópera Actual. També escriu programes de mà per al Gran Teatre del Liceu, el Festival de Peralada, entre d'altres 

 

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Formació

ADREÇA

C/ Joaquín Costa, 68
08001 - Barcelona

Teatre Goya
C/ Joaquín Costa, 68, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Reserva i paga les teves entrades al web del TR3SC. El preu inclou l'assistència a una sessió.

Totes les sessions es faran al foyer del Teatre Goya Codorníu i estaran moderades per un periodista especialitzat en teatre. Tots els assistents estaran convidats a una copa de cava Codorníu.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX