3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Anni B. Sweet - 17è Banc Sabadell Festival Mil·lenni

Anni B. Sweet - 17è Banc Sabadell Festival Mil·lenni

  • Sala Bikini - Barcelona
18€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Anni B Sweet és el nom artístic de la cantautora malaguenya Ana López. El seu nom va començar a sonar amb força ja al seu debut 'Start, Restart, Undo' (2009), editat per la prestigiosa companyia independent Subterfuge que va confiar en ella quan encara era menor d'edat. Amb un anglès perfecte, barreja de candor innocent i emoció intensa, elabora unes cançons folk vestides d'imaginatius i inesperats arranjaments.

La seva música es va tornar més fosca i elèctrica amb 'Oh, Monsters!' (2012) amb el qual va donar un salt qualitatiu al seu so, arriscant en la composició i despullant-se en els sentiments, amb atmosfèriques cançons com 'At Home' muntant-se a l'onda del millor dream-pop, i també temes amb ràbia guitarrística del calibre de 'Getting Older'.

En la seva tercera entrega 'Chassing Illusions' dona un nou pas, vitalista i lluminós, al desenvolupar melodies perfectes per a la seva veu privilegiada. Movent-se entre el soul dels seixanta, la new wave dels 80 i la pegada rock dels setanta; jugant a la lliga de Russian Red és un disc que accentua la versatilitat d'un repertori en què conviuen influències de The Cure i Chris Isaak amb el easy-listening de The Cardigans.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

Av/Diagonal,547
08029 - Barcelona

Sala Bikini
Av/Diagonal,547, 08029 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX