3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Supersubmarina - 17è Banc sabadell Festival Mil.lenni

Supersubmarina - 17è Banc sabadell Festival Mil.lenni

  • Razzmatazz - Barcelona
17€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El grup de Jaén Supersubmarina te una relació molt especial amb Barcelona, ciutat on el segueix una legió de fans, com els que van abarrotar el Razzmatazz en un concert de gener del 2014 que ha passat a la història com "BNC" (2015)

El seu primer disc en directe i vídeo íntegre d'una actuació que, segons les seves pròpies paraules, va ser el final de la seva primera etapa, on van aprendre a ser músics, a tenir una banda i a transmetre emoció.

I vaja si el grup que lidera el cantant i guitarrista José Chino ho ha aconseguit. Perquè el seu so es mou entre allò alternatiu i unes melodies aptes per a tots els públics, amb grandiositat, tornades aplegadisses i èxit considerable, jugant a la mateixa lliga que Vetusta Morla, Lory Meyers, Izal, Second o Miss Caffeina.

Les seves cançons giren al voltant de la grandesa i al tràgic de l'amor amb èpica vocal i guitarrista. Amb el tercer àlbum d'estudi, "Viento de cara", produït per Tony Doogan (Belle & Sebastian, Mogwai), els de Baeza s'han afermat a la primera línia del pop/rock nacional.

 I el seu públic creix, tal com demostra la seva gira de presentació quer ha passat per varis països europeus, que inclou una actuació a l'Electric Brixton de Londres.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX