3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Siempre Así - 17è Banc Sabadell Festival Mil·lenni

Siempre Así - 17è Banc Sabadell Festival Mil·lenni

  • L'Auditori - Barcelona
20€-39€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'origen del grup sevillà Siempre Así es remunta a finals dels anys vuitanta, quan, encara nens, van aprendre al rociero Coro de Triana de la mà de Gualberto.

La seva aventura professional s'inicia el 1992 i aconsegueixen el seu primer gran èxit amb el seu segon àlbum "Mahareta". Al 1997 els arriba l'empenta definitiva quan els conviden a a cantar des de la reialesa a grans personatges de l'aristocràcia.

La seva versatilitat els ha portat des de gravar amb el pallasso Miliki a versionar "A mi manera", de les nadales a culminar l'ambiciosa "La misa de la alegría" (2006), un disc que els hi va produir Oscar Gómez, el responsable de la "Misa Campesina" de Carlos Mejía Godoy.

Després va venir el treball més reflexiu, "El amor es otra cosa" (2009), alçat pel single "Completamente tieso" i el seu vídeo amb César (Moranco) Carvajal.

Arriben ara al festival en una gira que presenta el seu últim disc "Corazón" i on repassen les cançons més populars del seu extens repertori, en un concert que supera les dues hores.

Fet llògic si tenim en compte que la seva carrera plena d'èxits compta amb dotze àlbums i més de mig milió de discos venuts que els ha convertit en un referent pel que fa a rumbes i sevillanes.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX