3/5
Sense recomanacions Interessa a  
2manydjs + Playless

2manydjs + Playless

  • Razzmatazz - Barcelona
15€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Els germans David i Stephen Dewaele no necessiten presentació a hores d'ara, són probablement la parella de djs més coneguda del món: 2manydjs.

Entre els seus principals treballs podem trobar: l'àlbum-mix de debut de l'any 2002 i el cèlebre As heard on Radio Soulwax Volume 2, un disc de mescles que s'eleva a les seves més altes cotes del concepte de mash-up del moment (un disc que segueix sent una de les màxims fites de la història dels dj mix). Aquesta barreja, a priori impossible, de cançons i estils sense cap prejudici i la diversió com a absoluta premissa, els va propinar un bon repàs a l'escena de clubs del moment i va enlluernar a tota una generació.

Les seves sessions són llegendàries i lluny de cremar el concepte del mash-up, s'han anat reinventant a si mateixos en diferents xous sense perdre gens d'aquesta energia a mig camí entre la sessió de dj i el concert de rock, que s'ha intentat imitar fins a la sacietat. En aquest camí sempre cap a endavant, ha estat fonamental el paper de Soulwax, la banda de rock de la qual formen part, amb la qual han gravat diversos àlbums d'estudi, entre ells els cèlebres Any Minute Now i Nite Versions, fins al punt que les maneres rock de la banda poden apreciar-se en els dj sets dels germans i l'hedonisme i energia dels dj sets en els concerts de la banda.

Un concepte únic que només es pot entendre assistint com a públic als seus shows i que l'imprescindible documental Part of The Weekend Never Dies recull en impagables imatges i entrevistes dels protagonistes d'aquesta història.

Els Dewaele porten des del 2008 donant forma al seu projecte Ràdio Soulwax, una emissora de ràdio on-line amb una exquisida programació musical que traslladen als seus shows, habitualment recolzats amb projeccions dels artistes que punxen, especialment dissenyades per a cada set.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Electrònica

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Aforament limitat. Per a majors de 18 anys.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX