3/5
Sense recomanacions Interessa a  
ALBA MOLINA PRESENTA A LOLE (CAP)

ALBA MOLINA PRESENTA A LOLE (CAP)

  • Apolo - Barcelona
18€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Abans de canviar el rumb del flamenc, Lole havia crescut en una dinastia gitana lliurada al cant i al ball. I abans de néixer, l'Alba estava ja present en les màgiques cançons dels seus pares, Lole i Manuel.

Feia tres anys que l'Alba Molina no actuava a Barcelona, més de sis des de l'última visita de Lole i quatre dècades després del mític "Nou dia"; tot i així, la veu de Lole Montoya manté intacte el seu misteri i fondària.

Alba Molina ja va escriure un dels temes de l'últim disc amb material inèdit que van gravar junts els seus pares, titulat com ella: "Alba Molina". Abans de pujar als escenaris, encara adolescent, va recórrer les passarel·les com a model en diferents països europeus. El seu debut va ser disc d'or i comptava amb diverses cançons d'Alejandro Sanz. Va formar part del trio disfressar, les del famós "Ojú" i en el grup Tucara va tornar a encertar amb la seva reeixida versió del "No puc treure els meus ulls de tu".

Al costat d'Alba Molina i Lole també hi haurà també una de les seves germanes amb més projecció, la cantaora Angelita Montoya, Carmelilla Montoya i a la guitarra Manuel Morao, hereu de l'art d'una altra saga d'excepció.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Flamenc

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX