3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Abonament Embassa't 2015
Abonament Embassa't 2015
Abonament Embassa't 2015
Abonament Embassa't 2015
Abonament Embassa't 2015
Abonament Embassa't 2015

Abonament Embassa't 2015

  • 11, 12 i 13 de Juny
  • Espai Cultura - Sabadell
30€
27€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

RESERVA DATES! 11, 12 i 13 de Juny

ADQUIREIX LES ENTRADES DE DIA AMB DESCOMPTE TR3SC AQUÍ


Tres escenaris, més de 30 hores música i molt més. Embassa't 2015 és un festival petit però valent. Des de fa 6 edicions se celebra a Sabadell, Barcelona. Fugint dels esdeveniments més massificats s'ha consolidat com a model de format proper i d'alta qualitat havent apostat per formacions emergents, bandes i artistes amb projecció i creixement, però sempre amb una gegantina solvència. Posant l'accent a les mateixes músiques sorgides de la comarca, la mirada al ric panorama nacional, fins les propostes de més enllà de les fronteres.

JOAN MIQUEL OLIVER

Si hi ha un disc esperadíssim aquest 2015, és el del mallorquí Joan Miquel Oliver. El compositor, lletrista i guitarrista dels desapareguts Antònia Font, possiblement el millor grup de pop català de la història- publica `Pegasus'  amb tots els números d'enfilar-se a les llistes dels millors i els més venuts de l'any dins d'un panorama català que està demanant a crits una mica d'acció i de bogeria.

ADRIÀ PUNTÍ

El provincianisme de certs mitjans potser no ha tractat com cal a la raresa i el llegat que l'artista de Salt ha generat a la música feta des del país. El 2015 arriba `La clau de girar el taller' i a l'Embassa't podrem sentir les primeres cançons d'aquesta genialitat.

NÚRIA GRAHAM

La jove artista vigatana ha comprat totes les butlletes per erigir-se com el tsunami musical de l'any. Amb una insultant joventut i estil propi ni les previsions més optimistes dels qui la van començar a veure debutar fa dos anys podien preveure una eclosió i creixement tal.

PAU VALLVÉ

El seu nou treball ¿Pels dies bons", autoeditat des del particular recés a Banyoles, és un pas més a la seva creixent carrera. El 2013 al seu primer pas l'Embassa't ja s'intuïa¿ de principis ferms i desmarcats, l'univers propi del seu cançoner ha aconseguit calar fons, sent càlid i proper. Tenim un company ideal de viatge per les jornades memorables que un hem de viure. 13 de juny serà un altre dels dies bons.

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:Joan Miquel Oliver, Pau Vallvé, Adrià Puntí, Núria Graham, Ferran Palau...

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ENTRADES

ADQUIREIX LES ENTRADES DE DIA AMB DESCOMPTE TR3SC AQUÍ

ADREÇA

Carrer d'en Font, 25
08201 - Sabadell

Espai Cultura
Carrer d'en Font, 25, 08201 Sabadell

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Adquireix els abonaments amb descompte a Koobin i consulta a PROPOSTES RELACIONADES les entrades de dia

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX