3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Angus & Julia Stone - Festival Jardins Palau Reial de Pedralbes

Angus & Julia Stone - Festival Jardins Palau Reial de Pedralbes

  • Jardins Palau Reial de Pedralbes - Barcelona
18€-46€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La parella australiana formada pels germans cantautors Angus & Julia Stone, que va triomfar a l'última edició del Festival del Mil·lenni, torna a Pedralbes per a reafirmar-se en un carrera ascendent que culmina, de moment, al seu tercer àlbum, de títol homònim, produït pel llegendari Rick Rubin, al currículum del qual figuren treballs per a Johnny Cash, Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers o Jay Z.

Rubin va descobrir la música d'Angus & Julia Stone en un festa privada a casa d'uns amics i des d'aleshores va ser un fan número ú i no va parar fins a aconseguir portar-los al seu estudi Shangri La de Malibú. Allà, a la solejada Califòrnia es va produir una màgia especial que va portar la seva música a noves fites, oscil·lant del dream pop al so Costa Oest propi dels grans discos dels anys setanta. Segons el propi Rubin afirma ¿ aquest àlbum és extraordinari. Angus i Julia són de debò uns músics únics... són gent autèntica que fa les coses des del cor. Mai abans havia treballat amb algú com ells".

Abans d'arribar a un moment tan dolç els germans han desenvolupat una carrera que va començar a forjar-se a les platges de Sydney. Des d'allà van volar a Londres per a posar-se en mans de Fran Healy, del grup Travis, que els hi va produir el seu debut ¿A Book Like This" (2007). Després van venir tres anys d'intenses gires per tot el món que és va transformar en el seu segon àlbum, el multi-platí ¿Down TheWay" (2010) que inclou el seu gran èxit ¿Big Jet Plane".

Llavors van començar a tocar a grans recinte i se'ls disputaven els millors festivals, nord-americans i australians com como Coachella, Bonnaroo o Splendour In The Grass. Després, Julia i Angus van decidir prendre un respir, per reprendre les seves carreres en solitari per a deixar clar que tots dos són dotats cantautors i cantants, tal i com demostres els seus segons àlbums respectius ¿By The Horns" y ¿Broken Brights", editats el 2012. De nou junts, torna a refulgir el seu brillantor folk-pop de molts quirats melòdics.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

Jardins Palau Reial de Pedralbes

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Promoció disponible del dimecres 25 de març a les 08h fins el divendres 27 de març a les 08h. A partir d'aquesta hora, les entrades es podran comprar sense descompte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX