3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ana Belén i Víctor Manuel - Festival Jardins Palau Reial de Pedralbes

Ana Belén i Víctor Manuel - Festival Jardins Palau Reial de Pedralbes

  • Jardins Palau Reial de Pedralbes - Barcelona
18€-78€
15%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Víctor i Ana Belén han tornat a gravar un disc conjunt 30 anys després de la seva última reunió a l'estudi, el doble àlbum ¿Para la ternura siempre hay tiempo", que va marcar una època gràcies al gran èxit de la seva versió de ¿La Puerta de Alcalá". El seu retorn es diu ¿Canciones regaladas", un àlbum de versions escollides amb cura, produït i arreglat pel seu fill David San José, publicat a l'abril i que ha motivat també la seva tornada als escenaris.

D'una llista de 100 cançons que van posar a sobre la taula al final van seleccionar 12 joies. Dotze esplèndids temes encapçalats pel single ¿El padre Antonio y el monaguillo Andrés", una excel·lent versió en clau de jazz llatí d'un clàssic de Rubén Blades. També destaquen les seves relectures de l ¿Aleluya (Hallelujah)" de Leonard Cohen, el ¿Quiéreme tal como soy (Just The Way You Are)" de Billy Joel, ¿Los pájaros perdidos" d'Astor Piazzolla, ¿Años dorados (Anos dourados)" de Chico Buarque i Tom Jobim, la cançó d'Alaska y Dinarama, escrita per Nacho Canut i Carlos Berlanga, ¿¿Cómo pudiste hacerme esto a mí?" o la ranchera ¿En el último trago" de José Alfredo Jiménez que va popularitzar Chavela Vargas.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

Jardins Palau Reial de Pedralbes

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Promoció disponible del dimecres 25 de març a les 08h fins el divendres 27 de març a les 08h. A partir d'aquesta hora, les entrades es podran comprar sense descompte.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX