3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Festival Ítaca, cultura i acció a l'Empordà

Festival Ítaca, cultura i acció a l'Empordà

  • Diversos Espais Comarques de Girona - Varis
10-25€
20%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ÍTACA, Cultura i acció, és un festival que aglutina propostes culturals de qualitat (música, teatre, xerrades...) a un preu assequible amb l'objectiu de reivindicar la cultura com a dret bàsic. Un luxe de festival a l'abast de tothom que celebra la seva tercera edició durant maig, juny i juliol de 2015 per diverses poblacions de l'Empordà.

L'ÍTACA és un crit en defensa de la cultura de qualitat i assequible, on les paraules solidaritat, ecologia, innovació, reivindicació i defensa del territori són presents en cada acció del programa. Per lluitar contra l'injust IVA del 21%, totes les entrades del festival són pomes. D'aquesta manera el públic s'estalvia l'IVA abusiu i paga només el 4%.

Alpha Blondy, La Pegatina, Els Pets, Albert Pla, Juan Diego Botto o Teresa Forcades són alguns dels noms que ÍTACA ofereix en la seva tercera edició. El Festival omplirà 8 pobles de l'Empordà de març a juliol de 2015 amb cultura de qualitat a l'abast de tothom i acció real: 10 concerts, 1 obra de teatre, 2 xerrades, 2 exposicions, 1 espectacle familiar, poesia i la mítica pujada al Montgrí. Perquè la cultura no és un luxe, és un dret!

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Diversos Espais Comarques de Girona
00000 - Varis

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulta l'apartat de Propostes relacionades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX