3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Concert TR3SC: 9Son

Concert TR3SC: 9Son

  • Apolo - Barcelona
5€
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

9SON neix l'any 2010 amb la il·lusió de fer de la seva música un referent de la mescla i la fusió musical al nostre país. Per fer-ho es nodreixen de sonoritats com la Rumba Catalana, i la Timba Cubana, i que les barregen amb tot un arsenal de músiques del món.

Amb quasi 5 anys de trajectòria, 9Son han tocat a prop de 300 escenaris d'arreu, sempre amb el compromís de realitzar espectacles molt potents i marcats per la interacció amb el públic, on tothom pot deixar-se anar per no parar de ballar i cantar. Els seus directes són una bomba que contagia energia i alegria, amb quilos d'il·lusió sobre l'escenari.

`ÍSSIM' (Discmedi 2015) veurà la llum en format físic i digital el proper 31 de març, però el presentaran uns dies abans en una gran festa que tindrà lloc a la Sala Apolo de Barcelona el 28 de març. Un concert multitudinari i únic on estrenaran el seu nou espectacle i les noves cançons, i que comptarà amb col·laboracions d'amics i grans músics que els han acompanyat a molts escenaris durant la seva gira. Al concert s'hi podran adquirir els primers exemplars del disc, un treball que sorprendrà per la maduresa i la frescor que respira, i on el grup fa un pas endavant.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ENTRADES

Aconsegueix les teves entrades al web del TR3SC.

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX