3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Andrea Motis & Joan Chamorro Group + Ferran Palau - Concerts a Empúries
Andrea Motis & Joan Chamorro Group + Ferran Palau - Concerts a Empúries

Andrea Motis & Joan Chamorro Group + Ferran Palau - Concerts a Empúries

  • Fòrum Romà - Empúries
18€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

ANDREA MOTIS I JOAN CHAMORRO

Són considerats la revelació del jazz català. La primera vegada que escoltes Andrea Motis et quedes meravellat. Alguns dels seus vídeos superen les 200.000 reproduccions a YouTube. Aquesta jove artista canta amb una personalitat que no es veia en anys, encara que també toca el saxo i la trompeta.

D'això en té gran part de responsabilitat el seu mentor Joan Chamorro. El treball que està fent aquest veterà del jazz català des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d'Europa, és sensacional. La seva trajectòria com a saxofonista (entre altres instruments) és tan brillant i dilatada que seria inútil intentar glossar-la en aquestes breus línies. Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, The Manhattan Transfer, Stevie Wonder. L'elenc de músics amb els quals ha treballat és impressionant.

Després de més de cinc anys, la banda és considerada com la revelació del jazz català, havent-se convertit en un referent musical, i ja han estat sol·licitats per tocar en els millors clubs i festivals de jazz europeus. El passat desembre, Motis i Chamorro van estrenar un nou projecte, Motis Chamorro Big Band, amb la participació de Josep Traver a la guitarra i altres cordes, Ignasi Terraza al piano i Esteve Pi a la bateria.

FERRAN PALAU

Després del seu debut amb "L'aigua del rierol" (2012), disc que el va posicionar entre el millor de l'any de revistes tan destacades com Rockdelux, Ferran Palau, més conegut com un dels líders del grup Anímic, presenta el seu segon treball discogràfic en solitari, "Santa Ferida". El disc, ideat i gravat al llarg de dos anys juntament amb Jordi Matas (Seward) i l'ajuda final de la mítica AKG Spring Reverb cortesia de Joan Pons (El Petit de Cal Eril), s'ha re-començat i re-gravat fins a tres vegades per tal de trobar aquella màgia que mai no està absent en els discos d'aquest prolífic i exquisit artista.

Encara que Palau no s'acabi d'allunyar de temàtiques que sempre l'han atret i inspirat com són la mort, la religió i la culpa, en aquest àlbum trobem una sensació més lleugera, on sobresurt una estètica i atmosfera estiuenca, de cançons que escoltaries amb la calidesa del sol i la brisa marina acariciant-te la pell. Ferran Palau lluita per fer-se comprendre a través de melodies noves i refrescants sense deixar de portar-nos a terrenys misteriosos als que ens té ja acostumats. Un disc replet de hits com l'enganxosa "La daga" o la ja clàssica "El meu lament", i d'ecos de bandes com Talk Talk o Timber Timbre i de solistes com Cass McCombs o Damien Jurado.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Jazz/Swing

ADREÇA

C/ Puig i Cadafalch s/n
17130 - Empúries

Fòrum Romà
C/ Puig i Cadafalch s/n, 17130 Empúries

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades a 7€ limitades, un cop exhaurides les pots comprar al 25% de descompte.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX