3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
16è Banc Sabadell Festival Mil·lenni: José Feliciano
16è Banc Sabadell Festival Mil·lenni: José Feliciano

16è Banc Sabadell Festival Mil·lenni: José Feliciano

  • L'Auditori - Barcelona
28€-62€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

El cantautor i guitarrista porto-riqueny José Feliciano va néixer amb el handicap de la ceguesa, però això no va suposar cap impediment per a que des de ben jove, resituat a l'Spanish Harlem de Nova York, es convertís en un superdotat per a la música que va acabar per veure reconegut el seu mèrit amb una estrella al mític passeig de la fama de Hollywood.

Des de l'adolescència es va guanyar la vida al circuit de clubs, influenciat tant pel rock & roll com per Andrés Segovia, fins a convertir-se en un referent de l'escena encapçalada per Joan Baez i Bob Dylan. Amb una barreja de folk, pop i soul a la que va afegir el seu personal toc llatí, la versió de "Light my Fire" de The Doors el va catapultar a una fama que mai l'ha abandonat.

Als seus 69 anys, i desprès d'editar un disc de duets, torna al Festival del Mil·lenni per celebrar el seu mig segle de música i presentar el seu personal i intransferible so 'crossover', barreja de música anglosaxona i ritmes llatins, movent-se per un repertori en el que mai solen faltar versions de Tito Puente, The Mamas & the Papas, Elvis Presley, clásics del soul o les emblemàtiques "Qué será" i "Feliz Navidad".

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX