3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni: Raphael
Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni: Raphael

Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni: Raphael

  • Gran Teatre del Liceu - Barcelona
de 15€ a 70€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Raphael està vivint una segona joventut artística, triomfant allà on actua, fins a convertir-se inclús en un referent per a les noves generacions del pop, entre indies i moderns. Per a la història queda el seu apoteòsic triomf al festival Sonorama d'Aranda del Duero del passat agost, compartint cançons amb Niños Mutantes i Miss Caffeina.

Allí també estava el seu club de fans i de veteranes vingudes fins i tot des de Rússia, on fa poc va presentar el seu llibre de memòries "Y mañana, qué?". El cantant de Linares, a punt de complir la xifra màgica de 55 anys sobre els escenaris, torna al estar al cim, donant sentit una i altra vegada al títol del seu penúltim disc ¿Mi gran noche", que va presentar l'any passat en dos nits memorables al Gran Teatre del Liceu.

Van ser unes apoteosis que amb tota seguretat es reproduiran en el seu retorn al magne recinte, amb motiu de la gira del nou disc "De amor & desamor", en el qual ha tornat a gravar 15 dels seus temes amb arranjaments actuals. Joies de la corona del seu extens repertori com "Qué sabe nadie", "Ámame", "Será mejor", "En carne viva", "No puedo arrancarte de mí", "Desde aquel día", "Frente al espejo" o "Provocación".

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

La Rambla, 51-59
08002 - Barcelona

Gran Teatre del Liceu
La Rambla, 51-59, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Descompte del 19% disponible fins el dia 30/10/14 a les 12h. Un cop finalitzi el termini podràs comprar les entrades amb el 10% de descompte permanent.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX