3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Cat Power - Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni

Cat Power - Banc Sabadell 16è Festival Mil·lenni

  • 13 de novembre
  • L'Auditori - Barcelona
20€ a 42€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Chan Marshall va batejar la seva primera banda com Cat Power i li va agradar tant el nom que es va convertir en el seu alies artístic. Complits els 42 pot contemplar amb orgull una carrera que va començar fa dues dècades de la mà de Steve Shelley, el bateria de Sonic Youth que la va descobrir fent de telonera de Liz Phair. Des d'aquell moment ha publicat 9 àlbums d'estudi, l'últim dels quals és "Sun" (2012).
Cantant i compositora de pes, el seu nom va començar a convertir-se en referent alternatiu després del seu quart àlbum "Moon Pix" (1998), gravat a Australia amb membres de Dirty Three. La seva carrera ascendent va seguir amb "You Are Free" (2003) "avalat per les col·laboracions estel·lars de Dave Grohl y Eddie Vedder-, preludi del seu major èxit "The Greatest" (2006), que li va valer el reconeixement unànime de públic i crítica.
El seu amor per la cultura pop és evident per l'abundància de versions que ha gravat, entre les que destaquen les que omplen els seus àlbums d'explícits títols, "The Covers Record" i "Jukebox", on rendeix tribut a Bob Dylan, Smog, Velvet Underground, Rolling Stones, Liza Minnelli, Moby Grape, Janis Joplin o Hank Williams, entre d'altres.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Festival

ADREÇA

C/ Lepant 150
08013 - Barcelona

L'Auditori
C/ Lepant 150, 08013 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Descompte del 19% disponible fins el dia 30/10/14 a les 12h. Un cop finalitzi el termini podràs comprar les entrades amb el 10% de descompte permanent.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX