3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Rafa Pons - Banc Sabadell 16è Festival Mil·leni

Rafa Pons - Banc Sabadell 16è Festival Mil·leni

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
de 15€ a 24€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Rafa Pons va créixer escoltant a Bruce Springsteen i Joaquín Sabina. D'aquests mestres va aprendre a fer cançons narratives, un art que va cultivant des de principis del nou Mil·lenni; des de la seva cançó "Julia Roberts" es cola al recopilatori ¿Vengo a cantautar", on coincideix amb Quique González, Javier Álvarez i Pancho Varona.

Després d'editar varies maquetes publica el seu primer àlbum ¿Mal te veo" (2007). Dos anys després estrena "Insisto" al Festival Barna Sants, amb un gran èxit. El seu últim disc és un mà a mà en directe al festival, amb el seu vell col·lega Dani Flaco, que porta per títol "¿Queréis partido?".

Dos anys després del concert de fi de gira del seu tercer disc, ¿Persona, animal o cosa", al Palau de la música de Barcelona, Rafa Pons presenta el seu esperat quart disc ¿Disimula". 14 cançons que tornen a demostrar el talent d'aquest cantautor amb ànima de rocker per a explicar històries que enganxen i entretenen. Un artista fet en directe i cimentat en el boca a orella, que tindrà al concert del 16 Banc Sabadel Festival Mil·leni a la sala Barts el punt de partida d'una gira que el portarà per tota Espanya i Argentina.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ENTRADES

Compra les teves entrades a través de Onebox

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Descompte del 19% disponible fins el dia 30/10/14 a les 12h. Un cop finalitzi el termini podràs comprar les entrades amb el 10% de descompte permanent.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX