3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Ojete Calor
Ojete Calor

Ojete Calor

  • Divendres 17 d'octubre del 2014
  • Razzmatazz - Barcelona
13,00€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

L'efecte Ojete Calor torna a Razzmatazz, que ja trigava, i ho fa de nou amb Delayed! Aquest èxit mundial, aquest disc amb les col·laboracions estel·lars de la mare de Aníbal o El Maco de Venja Monges. Un disc ple de moments inoblidables com a Cuidado con el Cyborg (Corre, Sarah Connor), Em queda ben el que em poso, o l'ultra i mega hit mostrenco Ojete Calor, que els va llançar en el seu moment al estrellat de el "subnopop". Per conèixer més a fons el grup que ningú hauria de perdre's, el que totes les mares voldrien para els seus fills, reproduïm aquí el seu insuperable text de promoció. Conèixer-los és estimar-los.

Text promocional:

La majoria de vosaltres ja heu tastat el nèctar de OJETE CALOR, duo format fa sis anys per Carlos Ojete i Aníbal Calor. Musicalment agraden de definir-se com el resultat de la col·lisió de dos planetes a la meitat del concurs de chirigotas del carnestoltes de Cadis, just en el moment en el qual una comparsa parodiés algun tema d'aquest LP de Amy Winehouse tan conegut, no: de l'altre. Ara aquests nois presenten el seu àlbum debut "Delayed!" ("Retardats!" o "Dilatats en el Temps!"), que va sortir a la venda dimarts passat 12 de Novembre- i es converteix des de ja en el Sgt. Pepper's del subnopop.

Referent a això, Ojete Calor volen deixar clar que són els primers en capficar-se en aquesta nova tendència socio-musical, però que per descomptat hi ha molts altres artistes que fan subnopop encara que no ho reconeguin. ¿Delayed!" ho componen un total de 14 cançons entre les quals es troben els clàssics de la primera època gravats de nou en l'estudi ("0`60", "Política", "Ojete Calor", "Chasca" o "Cuidado Amb El Cyborg") i un munt de temes inèdits ("Tradiciones Americanas", "Me queda bein lo que me pongo" "Se tiene que ir ya") primera cançó dedicada a la gent que s'ha d'anar dels llocs). Serà editat per UNIVERSAL MUSIC en format digital i també en una exclusiva edició limitada en CD, amb un llibret dels grossos i croms col·leccionables dibuixats per ells mateixos.

Tot això en una elegant carcassa Super Jewel Box. A data d'avui, encara estudien si treure una edició luxury-special, que costaria 150 € i seria igual però amb una cançó de menys. El disc es va gravar entre Desembre de 2012 i Febrer de 2013 en Perdut Studios, d'Albacete. Ha estat produït per Ojete Calor i dos membres del grup musical Chucho: Javier Fernández i Miguel Ángel Gascón.

El primer single de "Delayed!" ha estat "Compte Amb El Cyborg (Corre, Sarah Connor)", en que el seu video clip, pioner en denúncia social, es posava l'accent en el sofriment i vicissituds de la protagonista de Terminator. Sintetitzadors, guitarres, caixes de ritmes industrials i castanyoles: instruments al servei de tots els que han estat perseguits per un cyborg alguna vegada (El seu segon single serà el tema homònim "Ojete Calor", on els artistes desglossen el seu ideari.

Greatest hits, música de ball, regust 90's, blues meridional dels negres del Mississippi i zarajos: tot això t'assaltarà com una bufetada segons li donis al play de "Delayed!"

FITXA TÈCNICA

Intèrprets:OJETE CALOR

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades amb consumició inclosa

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX