3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Elena Gadel

Elena Gadel

  • Plaça dels Jurats - Girona
12€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La cantant i actriu Elena Gadel treu al mercat el seu segon disc de llarga durada en solitari, "Delicada", que ens presentarà en un concert molt especial que tindrà lloc a la sala Luz de Gas el 18 de maig.

En aquest treball, encara impregnat d'olor a fusta, Gadel beu dels seus referents artístics per crear, i se serveix de les seves pròpies vivències per mostrar-nos la seva nuesa emocional. Estem davant d'un treball sincer i propi on regnen la senzillesa, l' elegància i la calidesa d'un sentir sense filtres. "Delicada" deu el seu títol sobretot a la manera de dibuixar les melodies que tenen tant els instruments com la pròpia veu de l'Elena.

Ens trobem amb històries escrites, musicades i explicades de manera delicada, acurada, i amb una veracitat que només la primera persona pot donar. Experiències en forma de cançons vestides de guitarra, contrabaix, violoncel, violí, flauta i percussions. Per a Gadel que va centrar molts anys de la seva carrera en el camp dels espectacles musicals (Mar i cel, Grease, Over the moon), "Delicada" és la confirmació del seu camí com a músic creatiu i personal; la continuació d'un recorregut discogràfic sincer i guarnit d'idees. "Delicada" s'ha enregistrat als estudis Ertap i s'ha barrejat a Estudis Medusa. Editat amb el segell Global Discogràfica.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Cançó d'autor

ADREÇA

Plaça dels Jurats
17004 - Girona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX