3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Tomeu Penya

Tomeu Penya

  • Mar d'En Manassa - L'Escala
22€
11€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

La nova proposta discogràfica de Tomeu Penya du com a títol una de les cançons del disc ¿Arruix" on, de nou, Tomeu envia un missatge encontre de comportaments egoistes...Arruix qui fot a un altre, arruix qui faci mal, arruix qui nos engana, arruix qui no vol la pau...
Aquest disc neix de la necessitat d'aprofitar el gran moment de creativitat que l'envolta i la necessitat de compartir-la amb tot aquells que estima i l'estimen. El repertori és una mostra de la versatilitat que Tomeu ha demostrat al llarg dels més de 30 anys de carrera artística.
Crida la atenció la cançó ¿Catalanitzador" dedicada a un bon amic, del que diu... Empra s'idioma per bandera i mostra el seu carnet d'identitat era Pedro i s'ha canviat per Pere... També dedica al seu poble un fantàstica balada ...Somnis de Vilafranca, on el cel és més blau, brots de la mateixa branca, mantell de na Bàrbara Santa i una oloreta de sembrat verd... I així fins a onze cançons amb títols com ¿El protagonista era jo" ¿M'agrada fer-te l'amor (De matinada)" ¿Es ca de bou i es rataret" ¿Un pinyol" ¿Ara es s'hora" ¿Pensant en tu" ¿Convenç a sa mama" i el tema instrumental ¿Roures"

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Ronda de la Mar d'en Manassa
17130 - L'Escala

Mar d'En Manassa
Ronda de la Mar d'en Manassa , 17130 L'Escala

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Entrades limitades

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX