3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Concert TR3SC: Santa Rita

Concert TR3SC: Santa Rita

  • Hard Rock Cafe  - Barcelona
15€
GRATUÏT
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

"Santa Rita és una banda de rock que et recordarà als 90's, a un road trip inesperat, a una foguera a la muntanya, a un bany nocturn en el mar, a un radiocasete"... Per exemple. http://santarita.bandcamp.com/ <

Santa Rita neix un fred dia de febrer de 2008 en una sala de Poblenou en constant perill d'extinció. Després de molt treball on van donar regna solta a la seva intuïció es van llançar als escenaris per primera vegada al juliol del 2009, li van agafar el gust i des de llavors no han parat. Han actuat amb Juliette Lewis a l'Apolo, van ser seleccionades per tocar a la carpa Myspace-Smint del Primavera Sound, van passar també pels festivals God Save the Queens I i III, i Revolta! celebrats a La2 de Nitsa, III Festival de Segells Independents de Madrid, Rock & Rostoll de Mallorca, Capvespres no Gaiás a Santiago de Compostel·la, i un llarg etcètera de més de 50 actuacions. 

L'any  2010 es van decidir a gravar en el local dels catalans (el: muêso) de forma totalment independent, comptant amb la inestimable ajuda de Sergio Picón, encarregat de recollir el so i donar forma al que és el seu primer EP homònim, que seria llançat al costat del seu primer videoclip Close to the Pharmacy, a principis de 2011.

A finals d'aquest mateix any, Eugenia Kiernan, abandona la banda, i en el seu lloc entra la catalana Martha Wood. Consolidada la nova formació, a finals de 2012 graven en l'Ultramarins Costa Brava amb Santi García el que serà el seu primer disc d'estudi, un LP que ha sortir a la llum l'11 de març de 2013 editat per Aloud Music Ltd."

FITXA TÈCNICA

Any2013

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ENTRADES

Web del TR3SC

ADREÇA

Plaça de Catalunya, 21, Barcelona
08002 - Barcelona

Hard Rock Cafe
Plaça de Catalunya, 21, Barcelona, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX