3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Serrat & Sabina

Serrat & Sabina

  • Pabellón Príncipe Felipe - Saragossa
exclusiu
SORTEIG
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Participa-hi

DESCRIPCIÓ

El 7 de febrer de 2012 es publica 'La orquesta del Titanic', un àlbum en què han unit les seves forces Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina, d'ara en endavant Serrat & Sabina. "Jo tenia quatre versos des de fa mil anys dels que mai vaig poder fer una cançó, que era La orquesta del Titanic, perquè m'agradava la idea que els músics seguien tocant mentre s'enfonsava tot", explica Sabina.

"Quan vaig començar amb aquest [Serrat] vaig pensar que era una metàfora de la crisi que està caient fantàstica. Nosaltres vam sortir de gira a divertir ia passar-ho bé i el món s'enfonsa. Aquest el va veure de seguida claríssim, va fer una melodia de morir-se i va ficar uns versos fantàstics ".

I Serrat remata: "Per a mi ha estat una experiència fantàstica treballar amb Joaquín en un producte nou, en el qual cada un ha fet de lletrista i de músic en cadascuna de les cançons. Hi ha hagut un intercanvi constant ".

FITXA TÈCNICA

Any2012
Intèrprets:Serrat & Sabina

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ENTRADES

Envia la paraula TR3SC [espai] SERRAT [espai] número de soci al 25152. Servei prestat per Alterna Project Marketing info@eurostar.es 902210230,Cost 1,42 eur

ADREÇA

Avenida de Cesáreo Alierta, 120
50013 - Saragossa

Pabellón Príncipe Felipe
Avenida de Cesáreo Alierta, 120, 50013 Saragossa

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Envia la paraula TR3SC [espai] SERRAT [espai] número de soci al 25152. Servei prestat per Alterna Project Marketing info@eurostar.es 902210230,Cost 1,42 eur
Pots enviar els teus SMS entre dimarts 20 de març a les 8:00h i el diumenge 8 d'abril a les 23:59h. Quants més SMS enviïs, més probabilitats tindràs de ser un dels guanyadors. El TR3SC es posarà en contacte amb els guanyadors.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX