3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
MOMO - Homenatge a Queen
MOMO - Homenatge a Queen

MOMO - Homenatge a Queen

  • Sala Luz de Gas - Barcelona
18€
14€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Una visió: Queen; una missió: Rememorar els èxits d'aquesta llegendària banda; un resultat: MOMO. 'The Show  Must Go On' va deixar dit Freddie Mercury i 25 anys després que ens deixés, és el que proposa 'MOMO', continuar amb el 'show'. Un xou ple de llum, color, rock, i sobretot d'un demolidor so Queen. Un homenatge que neix des del cor d'aquest increïble artista a una de les bandes de rock més representatives del segueixo XX.

Una nova gira que portarà a Momo i a la seva banda a recórrer tota la geografia espanyola, donant la seva particular visió de 'Queen'. Aquesta nova gira, manté l'esperit de les anteriors, espectacle, força i molt rock. Presentarà noves revisions dels clàssics mes coneguts i uns altres no tant, amb el particular segell de la banda madrilenya. El fet d'haver estat l'única banda de parla hispana triada per tocar en la XXIV Convenció de Fans de Queen a Anglaterra i el suport explícit de Brian May que va dir: 'Momo és un artista que li hagués encantat a Freddie. Té una descarada qualitat, no coneix la por i canta com el mateix diable' avalen l'impressionant espectacle que oferirà Momo.

Amb el profund coneixement del llegat musical que versiona, el que anés triat pel propi Brian May per protagonitzar la versió espanyola del musical We Will Rock You, juntament amb la seva gran banda, malbarataran tot la seva saber fer sobre les taules. La seva impressionant veu farà vibrar als assistents dels concerts de la gira, que veuran complerta la nova missió de Momo.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

C. Muntaner, 246
08038 - Barcelona

Sala Luz de Gas
C. Muntaner, 246, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX