3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Auditori Teatre Espai Ter: Programació tardor 2016
Auditori Teatre Espai Ter: Programació tardor 2016
Auditori Teatre Espai Ter: Programació tardor 2016
Auditori Teatre Espai Ter: Programació tardor 2016
Auditori Teatre Espai Ter: Programació tardor 2016
Auditori Teatre Espai Ter: Programació tardor 2016
Auditori Teatre Espai Ter: Programació tardor 2016

Auditori Teatre Espai Ter: Programació tardor 2016

  • Divendres 30 de setembre
  • Auditori Teatre Espai Ter - Torroella de Montgrí
15€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SOLITUDES, Cia. Kulunka Teatro

La companyia d'Euskadi Kulunka Teatroens presenta"Solitudes", el seu segon muntatge després de l'exitós "Andre y Dorine". Una història emotiva que parla de la soledat i de solituds. Un nou treball de teatre de màscares que sense paraules resulta tot el contrari a inexpressiu. Un viatge per universos quotidians que, combina la gravetat amb el somriure.Commou, sorprèn i emociona.

Un vell, la principal il·lusió del qual a la vida era jugar a cartes amb la seva muller, enviuda sobtadament. La seva família, fill i néta, es fan càrrec d'ell. Malgrat esforçar-se de la millor manera, l'atenen però no l'acompanyen. L'avi no aconsegueix fer-los entendre que l'únic que necessita és companyia, encara que sigui jugant a les cartes tal com ho solia fer. Se sent tan desvalgut que acaba sortint al carrer a buscar amb qui jugar, trobant com a única companya una prostituta. El descobriment per part del fill de la prostituta a casa desencadenarà una sèrie d'esdeveniments crucials en la vida d'aquests tres personatges.

 

LA MATÈRIA DEL TEMPS,Jordi Molina
Presentació de CD

Pioner, inquiet, talentós i inconformista.Són alguns dels adjectius que han acompanyat el músic Jordi Molina al llarg de més de trenta anys de trajectòria. Ara s'ha decidit a crear un nou projecte que considera necessari, tant a nivell artístic com a nivell vital, atès que no existeix en el panorama musical català: una producció en què el so instrumental d'una tenora lidera un conjunt d'alt nivell amb clara voluntat d'aconseguir una important penetració social en la línia del que ja ha passat -i afortunadament encara passa- en realitats culturals singulars com Galícia o Euskadi.

Jordi Molina presenta per primera vegadaun projecte creatiu integralque recull bona part de l'aprenentatge assolit. I ho fa amb la certesa que públic i mercat sabran veure en aquesta "Matèria del temps" una oportunitat de conèixer -a voltes reconèixer- un so que és el d'un territori propi, en constant evolució i ebullició. Música d'autoria pròpia que és d'arrel però que mescla llenguatges i influències: d'allò més tradicional a allò més innovador.De la improvisació i el jazz, passant pel cant d'estil i l'havanera.Matèria compartida. Perdurable en el temps.

 

AUTORETRATO DE UN JOVEN CAPITALISTA ESPAÑOL, Alberto San Juan

Alberto San Juan, membre fundador de la companyia Animalario, es presenta ara en solitari amb "Autorretrato de un joven capitalista español" on ens ensenya la sevavisió sempre crítica i amb molt d'humor de l'actualitat i la nostra història.Una confessió personal i deteatre documentalon Alberto San Juan es planteja fins a quin punt la crisis actual ve derivada d'un model polític i econòmic fixat durant la transició espanyola.

 

A més, t'oferim entrades limitades al50% de descompte via web TR3SCper l'espectacle'La matèria del temps' de Jordi Molina. Reservaabans del 30 de setembre(dia 30 inclòs) i entraràs alsorteig d'un CD de Jordi Molina i d'una invitació doble per conèixer Molina en personael dia del concert.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Arts Escèniques    Altres

ADREÇA

Carrer Riu Ter, 29
17257 - Torroella de Montgrí

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Dates: Divendres 30 de setembre

Horari: 21:00

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX