3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Manel - Jo competeixo

Manel - Jo competeixo

  • Teatre Tívoli - Barcelona
20€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Manel és un grup català de música pop originari de Barcelona. Van llançar al mercat el seu primer àlbum en 2008. Defineixen el seu estil com a pop, si bé en la seva música es perceben elements propis de la música folk.

L'1 de març de 2016 Manel va anunciar a través d'un comunicat de premsa el llançament del seu quart disc d'estudi, titulat "Jo competeixo", que es va publicar el 8 d'abril. Amb aquest treball, el so del grup s'obria a registres més electrònics, i explicava també amb la singularitat que per primera vegada el quartet comptava amb un productor musical extern, el nord-americà Jake Aron.

El primer senzill, Sabotatge, es va publicar l'11 de març, la gira de presentació va arrencar amb un concert-assajo en la sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat el 6 de maig de 2016. Una setmana després del seu llançament, el disc es va situar en el primer lloc del llistat oficial de vendes de discos de l'Estat espanyol, així com en l'encapçalament del rànquing d'iTunes. D'aquesta manera, Manel es va convertir en el primer grup a aconseguir tres entrades consecutives en el cim del rànquing de vendes estatal amb tres àlbums cantats en català.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

c/ Casp, 8
08001 - Barcelona

Teatre Tívoli
c/ Casp, 8, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Venda d'entrades sense descompte

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX