3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Funkystep & The Sey Sisters - Cicle Connexions 2016
Funkystep & The Sey Sisters - Cicle Connexions 2016

Funkystep & The Sey Sisters - Cicle Connexions 2016

  • Apolo - Barcelona
11€
25%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Funkystep & The Sey Sisters presenta oficialment a Barcelona i dins el Connexions el seu primer disc llarg i amb temes propis, A matter of funk.

El projecte Funkystep neix al 2006 en format de septet amb l'objectiu de retre homenatge als grans artistes de la música negra i comença a recórrer gran part de la geografia catalana, destacant l'actuació al Voll Damm Festival de Jazz de Vic. Al 2009, la banda incorpora Kathy i Yolanda Sey, les dues germanes de la cantant original Edna Sey, passant a oferir un espectacle més centrat en la veu, amb unes coreografies molt expansives i un repertori de soul, groove i funk.

Amb aquest format al 2012 enregistren el seu primer EP i continuen girant per festes majors, sales i festivals, guanyant adeptes per allà on van, destacant les actuacions al Poble Espanyol i la sala Luz de Gas de Barcelona, el Black Music Festival de Girona, el Jazzhivern d'Andorra i portant el seu espectacle a fora de Catalunya, concretament a Madrid i a Toledo.

Amb el temps el projecte ha anat madurant fins que al 2015 decideixen llançar-se a l'aventura de compondre i enregistrar un disc de temes propis, i després de molts assaigs i una feina intensa entren al Sol de Sants Studio per enregistrar el disc sota la producció dels especialistes en música negra Mike Mariconda i Marc Tena. El resultat és un disc amb 13 temes ben elaborats, amb lletres amb missatge positiu i una producció molt acurada, un disc eclèctic on es poden escoltar diferents gèneres de la música negra. A matter of funk (RGB suports, 2016) surt al mercat el setembre del 2016 i és presentat dins el marc del MMVV de Vic.

A matter of funk és un disc que desprèn positivisme, parlant sobre l'amor, la llibertat, la importància de viure el moment, gaudir de la vida i de la força de la música, de la necessitat de ser un mateix per afrontar els reptes de la vida. El disc conté una sola versió, del tema Why am I treated so bad de The Staple Singers, un tema en que es reivindiquen els drets socials dels negres, i que era un dels temes preferits del Dr. Martin Luther King, i també dos temes en català.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Nou de la Rambla, 113
08004 - Barcelona

Apolo
Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX