3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Santos + Santi Campos & Heredero - Curtcircuit 2016
Santos + Santi Campos & Heredero - Curtcircuit 2016

Santos + Santi Campos & Heredero - Curtcircuit 2016

  • Sidecar - Barcelona
10€
6€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

SANTOS

Santos es formen en l'òrbita de Blind Records, l'estudi d'enregistrament de Santos Berrocal i Florenci Ferrer, al barri barceloní de Poble Nou. Tots es coneixen de projectes anteriors en els quals havien estat involucrats. I, en un moment donat, tots coincideixen sense banda. Per una raó o una altra, i d'una forma molt natural, decideixen emprendre un projecte conjunt.

El seu primer disc, 'Homenaje' es grava en directe durant cinc dies a Musiclan i s'acaba a Blind Records. En ell aglutinen totes les seves influències de forma natural i durant els anys 2013 i 2014 giren presentant el seu nou projecte actuant en prestigiosos festivals nacionals com Sonorama o Faraday.

A finals del 2015 Santos presenta el seu segon treball 'El Sueño del Mamut', un àlbum on el grup volia distanciar-se del so fresc de banda de directe que caracteritza la seva opera primera, per, aquesta vegada, jugar i experimentar amb els recursos de l'estudi. Per aquesta raó opten per un disc cuinat a foc lent que es deté en el detall i aprofundeix en els arranjaments més elegants.

SANTI CAMPOS

Cantant, guitarrista i principal compositor dels formidables Malconsejo durant els anys noranta i de Amigos Imaginarios en els últims temps, Santi Campos és un dels autors més personals i atinats del pop espanyol dels últims anys.

Després d'un parell d'anys de baixa voluntària dels escenaris i els estudis d'enregistrament, Santi ha ajuntat un equip de veritable luxe per a enregistrar el millor i més ambiciós disc de la seva ja dilatada i brillant trajectòria. Així, Nacho García (Jero Romero, Cooper, Jacobo Serra), Julián Saldarriaga (Love of Lesbian, Mi Capitán), Martí Perarnau (Mucho, Zahara) i Ricky Falkner (Egon Soda, Standstill) han donat ales a les idees del Santi, donant forma al que es presenta, des de ja mateix, com un dels més ferms candidats a 'disc nacional de l'any'.

'Cojones'. Un títol contundent, poderós, que t'enganxa i t'agarra la solapa de la jaqueta des del prestatge de la tenda de discos. Emocionant, intens, imprevisible i sinuós, 'Cojones' és un àlbum precís, en el qual totes les peces encaixen a la perfecció; des d'unes lletres enormement personals i brillants fins a una col·lecció d'arranjaments suggeridors, eficaços i atrevits, sense línies vermelles ni prevencions.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Plaça Reial, 7
08002 - Barcelona

Sidecar
Plaça Reial, 7, 08002 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX