3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Lax'n'Busto + Setembre - Curtcircuit 2016
Lax'n'Busto + Setembre - Curtcircuit 2016

Lax'n'Busto + Setembre - Curtcircuit 2016

  • Razzmatazz - Barcelona
15€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

LAX'N'BUSTO

Aquest 2016 serà un any molt especial pels Lax'n'Busto. Per una part compliran 30 anys a dalt dels escenaris, i, per l'altra, faran per fi una aturada que no han fet mai en tot aquest temps. El 4 de Novembre faran el darrer concert a Barcelona, clouran questa gira #Lax30 2016 i deixaran indefinidament de fer concerts fins que no enregistrin noves cançons. Ho faran en una sala que per a ells te molt de significat i que encaixa perfectament amb el concert que volen oferir, que representa l'essència del que son en directe.

Mai no han tancat una gira sense tenir-ne una de preparada. De fet, costa recordar quines gires han tancat, perquè la veritat és que els hi agrada tant ser dalt dels escenaris, que no han pogut dir mai no a un nou concert. I així han viscut en aquest espai continu de concerts que els ha fet viure en contacte permanent amb la ¿seva gent"; la que, encara que els sembli mentida a ells mateixos, no deixa d'omplir els seus concerts i de fer-los sentir feliços i afortunats de poder fer i oferir música: la seva passió, el seu fil conductor vital que, durant aquestes tres dècades, ha estat possible gràcies al seu públic. I volen seguir.

Com diu la cançó, 'Tornarem!' ho volen fer amb noves cançons. Per això s'aturen: per descansar una mica, que també s'ho mereixen; per a fer algunes coses que junts no poden fer; per aprendre també, a trobar-nos a faltar a tots. Esperem que aquest espai 'indefinit' no sigui molt llarg. El que tenen clar és que tornaran! Tenim uns mesos de concerts per endavant i els volem gaudir al màxim.

SETEMBRE

Després d'alguns mesos fent cançons tan sols amb la guitarra, Joanjo Rubio (veu i guitarra) decideix convidar a músics amics a participar del projecte i donar vida als temes.

Entre 2012 i 2013 Setembre enregistra el seu disc debut, 'Les Hores Trobades' als estudis La Casamurada, amb Jordi Revilla (teclats i acordió), Frederic Font (baix) i Marc Prim (bateria). Més endavant, s'afegeix Jordi López (guitarra elèctrica) a la formació.

Amb el nou disc sota el braç signen un contracte amb la discogràfica Picap i comença una aventura que els ha portat a ser presents als principals mitjans de comunicació de Catalunya i a fer concerts de presentació a diverses ciutats. I això tot just comença¿

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88
08038 - Barcelona

Razzmatazz
c/ Almogavers 122 - c/ Pamplona 88, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX