3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Bruto, el poder o la virtud
Bruto, el poder o la virtud
Bruto, el poder o la virtud

Bruto, el poder o la virtud

  • Sala Fènix - Barcelona
16€
10€
FINALITZADA
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

BRUTO, El Poder o La Virtud, és un monòleg teatral inspirat en el drama històric JULI CÈSAR de William Shakespeare. Aquesta obra porta a escena la conjura i assassinat del dictador romà per part de Brut i alguns senadors. En aquesta versió, de tall poètic-existencialista, Marcela Terra ressalta el dilema emocional de Brut, que és cridat a triar entre l'amor filial cap a César i el seu deure polític i moral cap al poble, reivindicant la figura de Brut com a home cívic, conseqüent i democràtic, en contraposició a la figura de traïdor que li ha imposat erròniament la història.

Marcela Terra (Las Olas, Simone, La Espera), dramaturga i directora de la companyia Meridià 70ymedio Teatre s'uneix per primera vegada a Felipe Cabezas (L'Ultima Notte del Capitano, Inferno i Houdini, l'art de la fugida) destacat actor i dramaturg de Teatre Visual i director de la Sala Fènix de Barcelona, per portar a escena aquest projecte. El resultat és una obra tristament actual, poèticament acusadora i reivindicativa de les llibertats socials. En el seu discurs, Bruto posa el dit en la nafra apuntant a la injustícia, la indiferència popular davant la tirania i la corrupció en la societat per despertar al poble amb les seves paraules i intentar retornar-los la seva dignitat.

Tots dos estaran acompanyats per la suggeridora ambientació sonora de Orestes Gas (Incendis), l'evocador treball audiovisual de Cristina Ras Boluda, l'íntim disseny de llums de Mattia Russo, la producció d'Isabella Pintani i assistent de producció Texia Leiton. Per primera vegada a Barcelona, Felipe Cabezas deixarà la Comèdia de l'Art per reprendre el teatre de text.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Carrer Riereta 31
08001 - Barcelona

Sala Fènix
Carrer Riereta 31, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX