3/5
Sense recomanacions Interessa a  
Sorteig Entrades per Beyoncé

Sorteig Entrades per Beyoncé

  • Estadi Olímpic de Barcelona - Barcelona
SORTEIG
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Participa-hi

DESCRIPCIÓ

Consulta AQUÍ el/la guanyador/a del sorteig

Beyoncé és una de les artistes més completes i reeixides del panorama musical actual. Impossible de classificar en un sol estil, la seva notorietat mediàtica està a l'abast de molt pocs cantants i la seva fulgurant carrera la consagra com una icona per a diverses generacions malgrat la seva joventut.

Nascuda a Houston (Texas) fa tot just 34 anys, l'artista és al seu torn una empresària d'èxit (gestiona directament el gran negoci muntat al voltant de la seva figura) i una decidida activista en causes com la igualtat de gènere (ella mateixa es defineix com 'feminista contemporània').

La cantant va donar els seus primers passos en el grup Destiny 's Child, del qual el seu pare era el promotor. Els èxits en aquest conjunt ja van ser notables però el caràcter decidit de l'artista la va portar a voler utilitzar ella mateixa el seu destí. El 2003, sorprenia al món amb el mític àlbum Dangerously in Love, la seva carta de presentació i alhora una de les sevess majors fites. Només aquest disc li reportaria cinc premis Grammy i immortalitzaria cançons com Crazy in Love o Baby Boy. Amb tot, potser el seu tema més cèlebre sigui Single Ladies, inclòs en el seu tercer àlbum, I Am ... Sasha Fierce, el 2008.

Els reconeixements de tot tipus han estat una constant en la carrera de Beyoncé, destacant 21 premis Grammy, 17 MTV Video Music Awards o un premi a l'Artista de l'Any d'Apple. En l'actualitat, l'artista acaba d'iniciar la seva gira The Formation World Tour a Miami. Els fans podran gaudir-ne a Barcelona el 3 d'agost.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Pg. Olímpic 17-19
08038 - Barcelona

Estadi Olímpic de Barcelona
Pg. Olímpic 17-19, 08038 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Consulta AQUÍ el/la guanyador/a del sorteig

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX