3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Wine & Music amb Tokaji Quartet - Tempo sota les estrelles
Wine & Music amb Tokaji Quartet - Tempo sota les estrelles
Wine & Music amb Tokaji Quartet - Tempo sota les estrelles
Wine & Music amb Tokaji Quartet - Tempo sota les estrelles

Wine & Music amb Tokaji Quartet - Tempo sota les estrelles

  • Plaça dels Jurats - Girona
29€
10%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Nit WINE&MUSIC
Tast musicalitzat dirigit, una experiència única a través dels sentits
Concert + Tast de Vins + 5 Platets

Estructura, densitat, intensitat, complexitat, equilibri, dinàmiques, i el més important, emoció, són paraules/codis que utilitzem per definir un quadre, un ví un plat o una cançó. Així doncs, tenim quatre móns que mamen dels sentits i la sensibilitat.

Wine & Music s'ha convertit ja en una part més del Tempo. La fórmula és ben coneguda: un vi, una cançó. Una selecció de vins i caves que es van degustant al ritme de les cançons interpretades pel quartet Tokaji. Amb el guiatge del prestigiós sommelier Eduard Solà i sota la batuta d'Albert Salvatella, assistirem a una cata musicalitzada, una experiència única.

Es tastaran 5 platets de producte gourmet, armonitzats amb un cava i quatre vins. Del mar a la muntanya¿ de l'Escala fins a Vic, anirem tastant producte nostre, d'aquí, de Km0, ecològic, de qualitat i amb un convidat molt especial: el Caviar negre (d'esturió).

Per a cada un dels 5 maridatges hem escollit un autor i d'aquest autor els Tokaji Quartet n'interpretaran una o dues cançons, que alhora seran dibuixades en directe per la il·lustradora Nirvana Jiménez.

Per entendre millor aquest joc, partirem de 5 vins diferenciats: un bon cava, un blanc, un blanc amb barrica i dos negres d'estil ben diferent entre ells. La selecció musical triada per Tokaji Quartet i el prestigiós sommelier Eduard Solà (Vins i Licors Grau) està pensada per sentir mitjançant la música la personalitat i caràcter de cada tipus de vi. Els traços de la il·lustradora Nirvana Jimenez en dibuixaran l'essència a partir del mateix pigment de cadascun d'ells combinat amb altres tècniques tradicionals

Al finalitzar aquest tast dirigit, haurem experimentat un viatge molt interessant i revelador que haurà combinat tots els nostres sentits en cada maridatge.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

ADREÇA

Plaça dels Jurats
17004 - Girona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX