3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Gloria Gaynor

Gloria Gaynor

  • Paral.lel 62 (antiga BARTS) - Barcelona
60€
30%
FINALITZADA
Disponible per a
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

'I Will Survive', l'himne de la música disco, arriba el proper mes de juliol al Teatre Barts, de la mà de Hyundai Music Park. Gloria Gaynor, en el seu tour `Gloria Gaynor 's Never Can Say Goodbye' portarà a Barcelona el millor dels ritmes dance, des dels anys 70 fins a l'actualitat.

Amb només 19 anys, Gloria Gaynor va signar el seu primer contracte discogràfic. El 1975, la seva versió de 'Never Can Say Good-Bye' es va convertir en el primer tema dance a aconseguir el número 1 a la llista que Billboard, acabada de crear, destinada al gènere musical. El 1980, 'I Will Survive' va guanyar el Grammy a la millor cançó Disco i, el 1984, Glòria va gravar 'I Am What I Am', que es va posicionar en el Top 10 de la llista Billboard Hits de música disco.

'I Will Survive' es va gravar el 1978. El tema, que havia nascut com una història de superació, aviat es va convertir en un himne de la música disco, i avui encara, ho segueix sent. El 1979, 'I Will Survive' va escalar llocs en la llista d'èxits Billboard fins a arribar al número u en dues ocasions. Glòria mai s'hauria imaginat que el tema es convertiria en un càntic de la lluita social, i encara avui, tres dècades després, ho segueix sent. A més, el gran hit de l'artista ha estat interpretat per més de dues-centes estrelles de la música, com Diana Ross o Chantay Moore i ha format part també de diverses bandes sonores.

Ara, 35 anys després, Glòria continua marcant tendència i la seva popularitat segueix creixent. Al març de 2001, 'Just Keep Thinkin' About You' va arribar al número u de la llista Billboard Dance / Club, mentre que el seu hit internacional 'Last Night' amb Giorgo Moroder, va debutar com a número 1 a tot Europa.

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Concerts    Pop/Rock

ADREÇA

Avinguda Paral.lel, 62
08001 - Barcelona

Paral.lel 62 (antiga BARTS)
Avinguda Paral.lel, 62, 08001 Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX