3/5
Sense recomanacions Interessa a  0 
Literat Tours: La Barcelona Maçònica
Literat Tours: La Barcelona Maçònica

Literat Tours: La Barcelona Maçònica

  • Consulta les sessions
  • Punt de Trobada: Pl. Villa de Madrid, 6  - Barcelona
13€
11€
EXHAURIT
Disponible per a
  • SUBSCRIPTOR
  • SOCI
  • SOCI PLUS
Propostes similars

DESCRIPCIÓ

Què en sabem, de la maçoneria? És una institució filosòfica i filantròpica que treballa pel progrés, moral, material i intel·lectual de la Humanitat, com els seus membres pregonen? O és, com els seus detractors repliquen, una secta manipuladora i secretista, interessada a soscavar els fonaments de la religió i l'ordre mundial per aconseguir-ne el control absolut?
La ruta La Barcelona Maçònica de Literat Tours es va estrenar el 2009 i d'aleshores ençà ha rebut més de 3.500 visitants que ens han acompanyat per alguns dels racons de Barcelona més lligats a la maçoneria.
Símbols ocults, misteris per desvetllar, iniciats i profans, secretisme maçònic (o hauríem d'anomenar-lo discreció?) i, sobre tot, rigor històric.

Heus ací els comentaris que hem rebut d'alguns germans:

"Vaig assistir d'incògnit a la ruta de la Barcelona Maçònica de Literat Tours sense revelar la meva pertinença a la maçoneria fins que vaig comprovar la seva seriositat i competència. D'aquí va arrencar una relació d'amistat i col·laboració molt fructífera."

"Divertida, entretinguda, basada en criteris científics i històrics. I el més important: respectuosa amb el que significa la nostra germandat i la nostra història."

"Vaig coincidir amb Àlex Lloreda en unes conferències el 2010 i em va convidar a una de les seves rutes. Res del que va explicar era nou per a mi, però sí que ho va ser la forma rigorosa, amena, fins i tot divertida, diria jo, d'explicar com pensem i actuem els maçons."

"Gràcies per desfer malentesos i apropar-nos a la societat."

Arthur Conan Doyle, Simón Bolívar, Lluís Companys, John Wayne, Mozart, Winston Churchill, Mario Conde, Buffalo Bill, Garibaldi, Antonio Machado, Duke Ellington, Cantinflas, Clark Gable i fins a 13 premis Nobel van ser maçons. Si vols saber els motius que van portar aquests personatges tan dispars a fer-se maçons i passejar per Barcelona descobrint les seves petjades, La Barcelona Maçònica està feta per a tu.

Recorregut: Pl. Villa de Madrid, c/ Portaferrissa, capella de Santa Llúcia, Catedral, Pl. del Rei, Pg. Isabel II, Pla de Palau.

FITXA TÈCNICA

Durada2h30" aproximadament

COMPARTEIX

INFORMACIÓ DE L'ESDEVENIMENT

DATA

Aquesta proposta ja no està disponible

CATEGORIES

Activitats i Rutes    Rutes

ENTRADES

Compra les teves entrades a través del web del TR3SC

ADREÇA

PUNT DE TROBADA: PL. VILLA DE MADRID, 6
08002 - Barcelona

INFORMACIÓ ADDICIONAL IMPORTANT

Punt de trobada: Palaça Vila de Madrid, 6

Telèfon d'urgència: 655.751.300
Cal presentar el paper de confirmació de la compra, 5 minuts abans de l'inici de la ruta
Aquesta ruta està totalment adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

La compra o reserva d'aquesta proposta està subjecta a les condicions d'ús del carnet i de venda d'entrades del TRESC.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

El Mazine del TRESC

COMPARTEIX

Registrant-te

Processant-lo